söndag 4 januari 2009

2009

Nytt år, ny känsla och nya mål. Det är härligt med ett nytt år och jag har inte gett några nyårslöften. Har däremot en del funderingar och jag ska försöka att under 2009:

* Ta lärdom av föregående år. Mina misstag kanske egentligen är kunskap, insikt ich lärdom. Vilket jag ska dra nytta av i år. Jag har inte bestämt heligt och allvarligt att jag inte får göra si eller så. Förbud och måsten fungerar inte. De ger inte glädje uten suger ur mig energin och mitt goda humör.

* Jag ska börja med något, inte sluta. Jag ska starta många nya spännande projekt detta året. Och jag ska försöka motivera mig i att göra klart dem så det inte blir ytterligare UFO:n i samlingen.

* Lova bara små löften i taget. Jag ska försöka tänka och se saker mer positivt. Många små löften är bättre än ett stort.

* Göra det lättare för mig. Ändra mina vanor och försöka stressa minder och njuta mer.

Med detta sagt "loopar" jag vidare på mina raggsockar med magic loop som jag visat i i tidigare inlägg, funderar och suger på nya ideér. Jag är detta året med i sockklubben och ska försöka sticka mer än ett mönster. (År 2008 stickade jag nog enbart monkey-sockarna)

Jag delar även i Stickfrossas KAL-stickning och funderar på vad jag ska göra. Vill ju hitta på något orginellt.

Tills vi hörs igen ska jag njuta av inspiration från era bloggar, andra webbsiter och övrig inspiration. Jag ska mysa i soffan och förhoppningsvis snart bli klar med sockorna så jag kan börja på något nytt!

3 kommentarer:

MiA sa...

Hej Anna!
Jag tror det är bra att sänka sina krav och principer. Trappa ner tempot och ta vara på tiden på andra sätt än genom invanda krav och måsten. Sitta i favvo-fåtöljen och läsa bloggar och virka restgarns-filt tex. Skönt!

Blommorna i min blogg är "chiyogami" papper. Japanska papper som används bla till origami. Jag sparade ner några som inspiration för jag tycker de är så vackra :)

Ha det gott!
MiA

Pia sa...

Ja, inspiration får man på många olika håll. Bloggar mm. Din blogg är en trevlig inspiration. Ha det så gott!

Fru P sa...

Jag tror jag plankar dina nyårslöften rakt av...
kram från Fru P