söndag 12 oktober 2008

Magic Loop del 2


Jag är klar med sockorna som jag stickade med Magic Loop, jag gjorde även hälpartiet på detta vis. I efterhand kommer jag definitivt sticka detta sätt igen, det var en utmaning och en väldigt massa garntrådar. Gillar det skarpt att jag gör båda sockorna samtidigt och att det inte går att hamna efter med den ena. Jag har ju insett att jag inte vart så sugen på att sticka sockor, har ju enbart gjort ett mönster ur Sockklubben men nu blir det ändring på det.

Jag stickade på stickor 3.5 och gillar storleken, nackdelen med sockklubben är att mönstrerna stickas på 2.5. Men vi får se.


Ang knitpicks eller harmony eller vad stickorna heter så kan jag inte säga att jag tycker de är så underbara som alla säger. Eller så är det att jag köpte dem för dess längd (100 - 150cm) och har inte tänkt på det andra. En sak som är säker är att jag tror min sambo gillar dem då det stickande klickljudet inte uppstår som med stålstickor. Sen är de ju lättare.... ja det finns fördelar.

2 kommentarer:

Maria sa...

Vad fina sockorna blev!. jag är också lite nyfiken på att testa magicloop. Jag har bara prövat att sticka en sak åt gången med lång rundsticka. Fin blogg som du har.

teresa sa...

Grattis till att du fixade magic loop!
Härlig gråblå/petrol-färg.