onsdag 11 februari 2009

Böcker

För mig är stickning terapi, ett sätt att koppla av, sortera och bearbeta tankar. En ventil.


Satt i morse och funderarde på vad jag skulle ta mig an denna dag, just nu är jag i en svacka med nya ideér och inspiration. Men efter en tur till biblioteket hittade jag några böcker. En om trädgård vilket är ett relativt nytt område för mig. Fröer, jag gillar att så och se vad som kommer upp. Denna vackra märkbok, funderar på monogram.
En bok om knyppling vilket är ett intressant hantverk, fritt broderi - finns det ett härligare sätt att brodera?! Och om gamla tekniker i ull.
Lyckan är gjord för idag, nu ska jag göra en kopp te, njuta och inspireras.... ha det gott!

3 kommentarer:

Medea sa...

Visst är det härligt med bibliotek där man kan frossa i böcker om allt möjligt.
Du undrade vad man kan göra med entrelac-tekniken och på Ravelry kan man se allt från halsdukar, väskor, mössor, jackor och strumpor. Kanske får mitt prov bli en liten väska.

Annabell sa...

Vilken härlig läsning du har framför dig! Lilla torps trädgårdar ligger om man kör Delsjövägen förbi gamla tv-huset, kör in till höger, höger, sedan vänster på Iskällareliden! Jättehärligt ställe! De tar inte kort!!

Anonym sa...

Ja man kan hitta en massa kul på biblioteket!!!! Sist var jag nog hungrig när jag var där, för det kom med hem en himla massa kokböcker...hm...

http://rosalucia.bloggagratis.se