söndag 8 februari 2009

6:e bilden

Jag har blivit utmanad av Bohusstickan att visa den 6:e bilden i den 6:e mappen. Hade lite funderingar på hur jag skulle välja bild då jag använder vår bärbara dator lika mycket som vår stationära. Det blev en bild från den stationära datorn och visar vårat hus när vi dränerade hösten 2007. Ett tråkigt arbete men nödvänigt. Jag var höggravid så mina föräldrar och vänner ställde upp och hjälpte oss. Vi grävde bort en del massor mot berget och idag har vi en skön altan på denna sidan av huset.

Vi köpte huset hösten 2006, flyttade in i december samma år. Det är ett mysigt hus med många möjligheter, en fullgod källare som vi tack vare dräneringen blivit några grader varmare. Detta är våran första trädgård vilket innebär en mängd olika utmaningar. Har i helgen köpt mina första frön, dill, luktärt och solros.

Jag skickar vidare till, http://frupsprojekt.blogspot.com/, http://evaihalmstad.blogspot.com/, http://susilull.blogspot.com/, http://annasalster.blogspot.com/, http://medeashem.blogspot.com/, http://rosalucia.bloggagratis.se/
(Kan någon hjälpa mig med hur man gör för att enbart kunna ha ett namn när man länkar?!)

Vill ni vara med, så är detta reglerna:
* Gå in i din mapp Mina bilder
* Välj därefter den sjätte bilden i den sjätte mappen
* Visa bilden på bloggen och skriv något om den
* Invitera sex nya bloggare att vara med på utmaningen
* Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade
Ha det gott!

2 kommentarer:

teresa sa...

Du skriver bara namnet på den blogg du vill länka till, markerar namnet, när du har pekaren på markerat område så klickar du på den lilla "länk-knappen" uppe i verktygsfältet (ser ut som en liggande åtta), där kan du sen fylla i länkadressen, okey-a och sen är saken biff. Lätt som en plätt! Lycka till!

Medea sa...

Tack för utmaningen! Du får kolla vad jag hade för bild i min sjätte mapp. Jag hade lagt ut den redan innan men den får hänga med på denna också.