lördag 27 december 2008

Tunika!

Usch, jag är verkligen mästare på att starta objekt och sedan inte slutföra dem, så när jag nu fick chansen att sitta en stund vid symaskinen drog jag fram ett av dem. En svart linnetunika, jag gillar linnekläder de fungerar i alla väder.

När jag sydde kände jag suget, åh vad härligt det ska bli men för att inse att när jag nu äntligen sytt klart den och pirrigt skulle prova den inser jag när den kommer på att modellen inte passar mig ett dugg och halsringningen står upp?! Jag är ju bäst på att inte veta riktigt vart jag hittat mönstret men det fungerar inte för min kropp. Usch och fy, vad besviken jag är. Vart bara tvungen att skriva av mig något.Inte nog med det så ogillar jag denna årstiden, det är svårt att fota så att tingen blir rättvisa, den ser ju brun ut på bilden. Varför kan inte något gå min väg idag?

3 kommentarer:

Ulricha sa...

Jag är likadan. Jag sydde jättemycket förr, men nu känns det som om det går galet varje gång jag tar fram symaskinen. Linne är ju så härligt, men svårsytt, tycker jag. Det är så lätt att det halkar och blir snett eller att man drar i det för mycket och allt blir stora vågor!

Ha en god fortsättning.

Annas Alster sa...

Snart lyser nog solen även hos dig!

Medea sa...

Jag har också ett svart linne-UFO. En tunika/klänning från Ottobre. Den på framsidan.

Din ser ju jättefin ut även om man inte riktigt ser hur den ser ut. Jag tycker du ska sprätta lite och fixa till det du inte gillar.
Lycka till!!
/Efwa