lördag 13 december 2008

Nu tändas tusen juleljus...

Ja, idag var det Lucia. Jag är hemma på permission, känns anorlunda men har fått en liten stund till att läsa era bloggar och skriva.
Har accepterat läget att jag kommer vara inlagd ett tag till, insett att det är rätt skönt på ett sätt att ligga i en sjukhussäng med en stickning och musik i öronen. Försöker så gott det går att komma till en dator och uppdatera mig, vad gjorde man innan man hade en blogg?

Jag ogillar att behöva skriva om tråkiga saker men det är på ett sätt väldigt skönt att skriva av sig. Jag har svårt att hitta en stickning och finna ro. När jag är hemma bläddrar jag i mina böcker, surfar på nätet försöker hitta inspiration. Har insett att jag har ett enormt garnlager. Kommer nog försöka sticka upp detta innan jag inhandlar nytt. Ja det är inte lätt för det finns så mycket fint ni gör.Här kommer iallafall en lite bild på mina keramikalster som sambon vart och hämtat. Sen ska jag ta mig en kopp te och min mammas nybakade tunnbröd... gott!

4 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Hej
Va trist att du är dålig.
Hoppas de rättar till sej för dej.

Må så gott de går så länge-
eva.

Maria sa...

Tack för ditt besök hos mig!
Så flitig du är med stickorna! Hoppas att det inte är något allvarligt (eller det kanske det alltid är om man hamnar på sjukhus...)!

Anonym sa...

Hej Anna !

Tänker ofta på dig ! och vi saknar dig allihopa i Textilgruppen !

Kul att läsa i din blogg och att du gillar att sticka sockor... det är du ju inte ensam om !!

Stora julkramar till dig !! Vi ses ! Marie

Susilull sa...

Måste vara skönt att få vara hemma en sväng!

Fina dina keramiksaker är!

Ha det så bra!