tisdag 26 augusti 2008

Uddevalla

Igår packade jag in lillkillen i bilen och tog en sväng till Uddevalla för att besöka en god vän. Har inte varit så mycket i denna stad men tror det kommer bli ändring på det. Stan är vacker och det finns många små smultronställen. Bland annat ligger Bohusläns museum här som även har en bra restaurang där man kan äta Äggost.... menyen men mat består oftast av husmanskost och orkar man inte laga det själv så är det ju gott att det finns någon som gör.

Hittade även en liten garnaffär men den var inte så liten för det gick alldeles utmärkt att ha två barnvagnar inne i butiken sammtidigt och det fanns gott om utrymme runt omkring oss. Den lilla bebisen vi hälsade på fick en
Mrs Bläckfisk och jag hoppas att den kommer tuggas, pillas och gnagas på.... kan även tänka mig att det är gott att dra handen genom tentaklarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det finns en STOR garnaffär i Uddevalla. Grunnebo Garn. Kika på deras hemsida "grunnebogarn.se" så ser du var den ligger. Där får det plats MÅNGA barnvagnar och Lars och Inga-Lisa som har affären är jättetrevliga. Ett hett tips.

Beatrice