fredag 22 augusti 2008

Slutföra....

Jag är dålig på att slutföra redan startade projekt.... så det har varit min fokus den sista tiden. Lapptäcket i tidigare inlägg har fått kanter, bakstycke och blivit stoppad. Sen ska öppningen sys ihop och det ska fästas så att fyllningen inte kan röra sig. Har sytt några hjärtan att antingen använda som dekoration eller för att minimera risken att tappa bort viktiga saker som nykeln till gammelmorfars skänk som vi ärvt.
Hade en kompis vars mamma var helt fanatisk på att pynta varenda liten knopp, nyckel och handtag med tofsar. Överallt i huset fanns det en tofs i olika former och utförande. Riktigt så dekorerat kommer inte vårt hem att bli med hjärtan men några är gulligt.

Sen hurra jag för att solen är tillbaka, det är otroligt gott och nu måste jag passa på att måla virket som ska bli ett räcke på vår altan. Vi har varit enormt tacksamma att vår lillkille inte kryper/går ännu eller tar sig fram på annat vis. Då altanen är en bit upp från marken = en bit att falla. Men detta ska fixas som så mycket annat innan hösten kommer, undrar vart denna sommaren tagit vägen... har inte hunnit bada så mycket i havet som jag velat.

1 kommentar:

Eva i Halmstad sa...

Hej
Va söta dina hjärtan är , en prydnad var de kommer.
Mönster på mina sockar har jag mest hittat på nätet, är de någon speciell du vill göra så bara säj till så mailar jag dej det.

Ha en riktigt go helg på dej.
Eva.