onsdag 12 december 2007

Garn i mängder

Vantarna är klara och de blev jättebra. Lagom tjocka och väldigt mjuka ser framemot kyla så de kommer till användning. Kommer passa perfekt till att krama snöbollar med.
Tillsammans med en vän tar jag nyårslöftet att inte köpa nytt garn innan jag stickat upp det jag redan har. Föreslog idén för sambon som fick sig ett gott skratt och sa att han hittar garn lite överallt i vårt hem. Så nu är det upp till bevis och utmaningen ligger i att hitta modeller och inspiration för att förvandla garnet. Har redan börjat fundera.

Har några liggande projekt som legat väldigt länge utan att jag rört vid dem. Påbörjat att göra klart ett. En poncho som efter tvätt blev väldigt konstig i formen, jag tog upp den och tanken var att sticka om den vilket har gått väldigt långsamt och den har spenderat den senaste tiden i en påse i garderoben tills igår.

5 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Hej
Ett nyårslöfte som jag inte kan ta med er, de är ju stört omöjlig att hålla, älskar att köpa garn och fundera på vad de ska bli utav de.
Gott med nya vantar de kommer att behövas lite längre fram.
Ha de gott på dej, Eva.

Susilull sa...

Välkommen i blogg-skaran!
Alltid kul att hitta nya bloggar, hittade dej via Bohusstickan.
Ha det bra!

teresa sa...

Hejsan Anna!
Igår köpte jag 6 garnnystan... I "favoritaffären" ftersom jag inte hann åka till Gbg... Maken tycker att nyårslöftet är för tufft för mig!

Anna sa...

Hej, så underbara färger i den röd-rosa högen! Det där med garnlöfte ger jag inte mycket för. Har hört det där förr. Tänkt det också. Aldrig lyckats... låter trist!
Livet för kort för att garnspara!

Lilla-Anna sa...

Nja, vi får se hur det blir med löftet. Tänkte ge det ett försök iallafall. Får väldigt mycket inspiration av att kolla igenom min garnsamling.

Det återstår att se....