fredag 29 februari 2008

Garn garn mera garn...

Mitt nyårslöfte är brytet efter att ha stickat upp en del i min garnkorg. Jag har shoppat garn. Hittade detta underbara bomullsgarn, det var det som jag inte kunde motstå. Vill virka eller sticka mig något härligt nu lagom till våren. Kanske en skön spetstickad sjal eller varför inte virkad?!

Jag var inne i stan och fötterna rörde sig automatiskt till garnaffären, har inte varit inne i den sen innan jul. Men oj, var dock inte helt upplagd att gå in i denna butik då det krävs att man är pigg i knoppen för att kunna ta till sig all inspiration och ideér. Men garn blev det inhandlat. Några nysta sockgarner till Sockklubben då det är öken i min garnkorg på detta, en gäng nystan lite tjockare bomullsgarn till en kofta till mig är tanken och sist ett supertunt, blankt och fint lingarn som ska bli en sjal. Det kommer bli luftigt och gott. Åh, längtar tills jag kan sätta igång med denna.
Jag har insett att sticka spetsjalar i entrådigt ull på stickor 3/3.5 är nog inget för mig. Visst blir det vackert men det tar tid. Har ju påbörjat en röd som ni kunnat se i tidigare inlägg, den kommer få ligga och kanske blir den klar kanske inte. Vi får se.... Ha det så gott, man blir så glad när solen skiner ute. Längtar tills man kan skippa vinterjackan för våren är ju här!

2 kommentarer:

teresa sa...

Ser HÄRLIGT ut!!

Bland garnnystan och sytråd sa...

Visst mår man bra efteråt trots garnköp eller tack vare garnköp!Härligt att klämma och känna när man kommer hem.