tisdag 10 juni 2008

Njutardag

För mig innebär en solig dag en del krav, jag ska helst vara ute. Har en tid riktigt längtat efter en regnig, blåsig dag så jag med gott samvete kan sitta inne och göra vad andan faller på.

Så idag vaknade jag till en mulen och blåsig dag och tydligen har det regnat inatt, vilket verkligen behövs.
Men jag startade dagen med att rensa ur min garderob. Inte klokt vad kläder som sparas i tron om att dessa kommer användas. hur många tröjor behöver jag?! Inte så många som min garderob innehöll. Har efter en god frukost slagit på radion och tänkte spendera dagen i soffan och färdigställa ufon.Lillkillens tröja är klar som jag visade omonterad i ett tidigare inlägg och jag är rikigt nöjd. Den är stickad i Marks Kattens Ekobomull och till denna i storlek 9månader gick det åt 3nystan. Gjorde ärmarna lite längre så den går att växa i. Gillar även avigsidan på tröjan. Hoppas lillkillen vaknar snart så jag kan prova den....Fick för ett tag sedan några pelargonsicklingar från en rar vän, nu har alla tagit sig och jag väntar med spänning på vad det kommer för blommor. Det är roligt med växter som även har vackra blad så man inte tröttnar på dem för att de inte blommar.Nej nu ska jag tillbaka till soffan och njuta....
Ha det gott...

2 kommentarer:

Anna sa...

Din sons tröja är helt fantstiskt fin!! Jag är helt förälskad i ekogarnet och träöjan blev jhättefin. Lyckost honom!

Anonym sa...

Tack! Vad kul att du gillade mina knappörhängen. Och vilken helt fantastiskt fin tröja du stickat! Ekobomullen är helt klart det det ska vara :)

/fröken c